Get Adobe Flash player
Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности

Фондация Сириус 2018

Контакти

Адрес:

гр. София, Център, Възраждане

бул. Стефан Стамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. Пиротска срещу Женския пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

Телефон: 0882 380 094

Рейки- методи на лечение

УСУИ-ШИКИ-РИОХО
(ТРАДИЦИОННО РЕЙКИ)

Тази система е била преоткрита от д-р Микао Усуи през 19 век. Тя е била съхранена в "Лотосовите Сутри" на Будизма. Микао Усуи е получил просветление на планината Курияма до Киото. Получил е метода на лечение и определен брой символи. Той предал това знание на д-р Чижуро Хайяши, откъдето тръгва от учител на ученик и постепенно се разпространява по света. Думата РейКи на японски обозначава Всемирната Жизнена енергия, която прониква всичко. Тази енергия се концентрира в чакрите и се насочва за лечение и възстановяване. Тя балансира енергетиката на организма. При това не са възможни странични или отрицателни ефекти. Системата включва настройка на четирите горни чакри, медитация и методи за хармонизация и възстановяване на здравето. Действа на физическо, ментално, емоционално и психологическо ниво. Традиционното Рейки започва с първа степен и може да се стигне до степен Гранд Мастер.

При обучение в първа степен са необходими 4 подготвителни сеанса, а след настройката енергийното тяло се пречиства в продължение на три седмици. Този период е необходим преди да се извърши настройка във втора степен. Втора степен включва 3 символа за въздействие върху енергийното и емоционалното тяло и за работа от разстояние. Ниво Мастер-учител е за целители, които са се посветили на системата. То дава възможност да се настройват други в Рейки.

 

ОШО НЕО РЕЙКИ

(OSHO NEO REIKI)

Ошо Нео Рейки е разработено от самия Бхагван Раджниш Ошо. През 1988 г. той е посветен в традиционното Усуи Рейки от Филис Фурумото. Като просветлен учител, Ошо създава нова, усъвършенствана система, която е преди всичко за духовно развитие чрез използване на първичната земна енергия и кундалини. При нея се работи главно с долните енергийни центрове и след овладяването й ученикът постига равновесие и контрол над емоциите.

Думата Ошо означава разширяване и задълбочаване на съзнанието. А Нео - да опознаеш нещо отвътре. С други думи тази система цели навлизане в океана на съзнанието, в духовния свят.

На японски О означава с огромно уважение и любов, а Шо - многоизмерно разширение на съзнанието. Звукът Ошо е мантра, която отваря медитативното пространство в нас. В същото време ставаме по-възприемчиви за получаване както на космическа енергия, така и на интуитивни прозрения и напътствия.

Системата включва настройки и по-мощни медитативни техники. Ошо Нео Рейки дава възможност за по-бързо лечение и включва работа с Кундалини. Системата е разделена на различни степени – младши лечител, старши лечител и Ошо Нео Рейки Мастер.

При Ошо Нео Рейки настройката се извършва върху долните чакри.

Тази система позволява да откриете нови перспективи за духовното си развитие, съответстващи на вашата душевност.

КРИСТАЛОТЕРАПИЯ
(CRYSTAL HEALING)

Както и Рудракша терапията, тази система е разработена под прякото ръководство на Шри Шив Сай от д-р Кале. Тя съществено се отличава от други подобни методи, използвани по света. Уникалното при тази техника е обучението да се лекуват болести на всички нива. Не е проста задача да се концентрира Космическа енергия в един кристал. С тази програма за обучение това става съвсем достъпно. Ако искате да разберете как, включете се в курса по кристалотерапия.

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев