Get Adobe Flash player
Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности

Фондация Сириус 2018

Контакти

Адрес:

гр. София, Център, Възраждане

бул. Стефан Стамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. Пиротска срещу Женския пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

Телефон: 0882 380 094

Послание от Галактическата Федерация на Светлината от 10.02.2012

http://bulgariangg.blogspot.com/2012/02/10022012.html

Надявам се вие разчитате това да е истина. Във вашия свят ще има дълга поредица от промени, започваща с арестите на лидерите на тъмните сили и тези промени ще стигнат далеч и ще променят начина, по който живеете сега.

Послания от Галактическата федерация, в превод на 29 езика:

http://www.galacticchannelings.com/

Знаем, че много, които четат тези думи, но и усещаме, че има и хора, които се съмняват, които не вярват в истинността на тези думи. Ние ви съветваме да послушате инстинктите си, тъй като интуицията ще бъде най-добрия водач през тези дни на предизвикателства. Много от вас изискват доказателство на този етап и със сигурност няма да получите стабилно такова, тъй като има много различни доказателства, които всеки от вас желае и също така в зависимост от темата и колко информация има човека по нея отново търси различно по естество доказателства. Виждате ли как да поднесем доказателствата на сребърен поднос не е приемлива опция?

 

Винаги ще има такива, които отказват да разберат, няма друг начин, тъй като много от вас са достигнали до напълно различни нива на осъзнаване. Опитайте се да си спомните за това, когато изисквате или питате за доказателство докато се движите заедно напред към многото промени, през които трябва да минете по пътя си.

Някои от вас искат доказателство, че ние сме доброжелателни и че не сме тук да ви завладеем. Как искате да ви докажем това? Искате препоръки може би? Та кой ще ви предостави тези признания?

Вие сами ще видите от първо лице скоро, когато започнем нашите много проекти рамо до рамо с голяма част от вашия свят, че нас ни е дълбоко грижа за вас и за вашия свят и че сме тук да направите нужните промени, преди нещата да са излезли от контрол.

На този етап има толкова много ръце в дигата, които се опитват да спрат течовете от толкова много сфери и ние ви казваме, че скоро тя ще се разкъса, ако не ни бъде позволено да кацнем и да започнем работа с вас.
Дайте ни тази възможност и ние ще докажем на всички отричащи, всички съмняващи се, скептиците и на тези, които се страхуват да ни вярват сега, че ние наистина идваме с мир и любов и сме дошли до тук, за да ви служим в това решаващо време от развитието ви.

 

Обещахме ви арести и ще го изпълним. Това е следващата фаза от операцията ни и докато четете тези думи, нашите части се пренареждат във финалната позиция от техните маневри.
Постигнахме съгласие с няколко от вашите медии да отразят тези събития и те ще бъдат излъчени по целия свят.

Виждаме, че много от вас се вълнуват да чуят това и ние ви казваме днес, че утре няма да сте разочаровани и още искаме да знаете, че тези арести са само началото – първият изстрел от много главни промени, които ще последват след като премахнем от пътя ви онези, който са спирали прогреса ви.

Някои от тези индивиди не са избрани официално в правителствата ви и много от вас няма да разпознаят тези брокери на власт и да разберат тяхната основна роля и главната им цел да ви потискат - вас хората. Ние молим тези от вас, които са отделили време и са направили усилие да се информират кои са тези мъже и жени и за тяхната програма да споделят тази информация с вашите братя и сестри, за да могат и те да разберат тези арести и какво означават те в един по-дълбок смисъл.

Много от вас са вложили много време и енергия, за да се разровят в тези дълбоки конспирации и ние аплодираме усилията ви в тази насока. Всички от вас имате свои собствени уникални таланти и дарби, които да споделите с другите сега и тези проучвания са една такава сфера, от която много биха имали полза.

 

Тези конспиратори се подвизават под много различни имена и организации, но ние от Галактическата Федерация на Светлината предпочитаме да ги наричаме просто Кабалът, но ви казваме да се чувствате свободни използвате всякакви модерни думи да ги определите, който и другите да познават добре – такива като Нов Световен Ред и Илюминати са също много на място да се употребят в много от случаите.

Колкото повече хора разбират какво в действителност се случва и какво означава това, толкова по-голям ще бъде ефекта на това събитие.

Искаме тези арести да бъдат повратното събитие, което ще ви въведе в новата епоха на глобална трансформация и затова ви молим в този момент да разпространявате на далеч и нашироко тази информация и нейните последици.

Планираме тези арести да се случат скоро и ви казваме да отделите време да се подготвите във времето между сега и разпространяването на новината, така че когато показват сцените на задържане и отвеждане на членовете на Кабала, да излъчвате позитивна енергия, която мощно да катализира промяната.

Искаме пълноценно да се възползваме от тези събития и не желаем да пропилеем някоя от тези златни възможности да създадем позитивна енергия, която ще се прокрадне и по целия ви свят.

Тогава ние напълно ще извлечем сила от този момент на енергия и високи вибрации и веднага ще продължим със следващата фаза на операцията, която е отворен пръв контакт с вас.

Няма да позволим на този прозорец от възможности да се затвори, можете да сте сигурни в това, затова ви предлагаме да останете нащрек – дръжте под око няколко различни източника на новини, тъй като нямаме желание да информираме тъмните сили, кои медии са се съгласили да отразят тези действия. Тези арести трудно ще се пропуснат, бъдете сигурни в това.

 

Искаме да споделим с вас днес, че виждаме една глобална тенденция на пробуждане, която набира такава сила, че нашите средства за наблюдение предсказват пробуждане на много голямо количество хора в идните дни. Това ще е извънредно добра новина, тъй като това е основна цел, върху която се концентрираме сега, защото има много от вас все още несъбудени за новите енергии, които стигат до тях в този момент.

Но виждаме това да се променя и то бързо. Обръщаме се към многото ни Работници на Светлината да продължават да полагат усилия да разпространяват своята мъдрост от високите царства, в каквато и специфична сфера на знание да е тя. Не позволявайте на отричащите и на скептиците да ви възпрат от вашите предварително запланувани задачи, тъй като вие сте били избрани за тази мисия, защото е имало много уверени във вашите способности да устоите на фона на подигравките. Ние сме ви уверявали в миналото и искаме да го повторим и днес, че няма да ви оставим да изглеждате като глупаци или луди, а като носители на новото, хора с визия за бъдещето и насмешките, които пълнят сега очите и ушите ви скоро ще се превърнат в молби за знание, което вие сте натрупали докато другите са отказвали да повярват.

 

Това е вашето бъдеще и то не е далеч пред вас. Така че карайте напред през пътя на нещастието днес, тъй като почти сте стигнали светлината в края на тунела и завършека на този етап от мисията си. Ние силно аплодираме всеки един от вас за огромните ви усилия да светите с вашата светлина през тези тъмни коридори.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

As channeled through Greg Giles

03.01.2013 г.

НАЧАЛНО ОТВАРЯНЕ НА

ВСЕЛЕНСКИ ПОРТАЛ!!!

ЧЕСТИТО НОВО ХИЛЯДОЛЕТИЕ!!!!!!!

Подарък "Рейки І ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

ЦЕНА НА ТРИЛОГИЯТА - 57ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ТРИЛОГИЯТА НА ПОДАРЪЧНА ЦЕНА 43ЛВ!

Трилогия на Деян Колев