Get Adobe Flash player

ћедиа

¬идове индиго

—ъюз на »ндиговите и –азпростран€ващите »стината за ”ниверсума —ъщности

‘ондаци€ —ириус 2018

 онтакти

јдрес:

гр. —офи€, ÷ентър, ¬ъзраждане

бул. —тефан —тамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. ѕиротска срещу ∆енски€ пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

“елефон: 0882 380 094

ƒе€н  олев - виолетови€ генерал1.Ќапоследък децата индиго предизвикват интерес в обикновените хора, те все повече се интересуват, какво се случва с децата индиго днес?

ѕървата вълна индиго вече са на 36 години. »ндиго е същност, ко€то идва от галактиката и обитава човешко т€ло. Ќ€кои са били на ћарс, ёпитер Ц други си спомн€т јтлантида, а други звездните си съществувани€ Ц —ириус, јндромеда, ќрион. — децата индиго се случва това, че се опитват да ги изкарат хиперактивни, а те имат повече енерги€ от другите хора. јутистите пък имали проблеми с емоциите.  ато ги изследвам на аура камерата е точно обратното Ц чакрата на любовта, те владе€т висшата любов.

»ндигото работи с д€сната хемисфера, т€ отговар€ за духовното израстване. ¬ръзката с ¬селената. ¬ключват се на три измерно съществуване (т€лото) и се изключват, за да се зареждат от ¬селената. ѕървата вълна индиго от 70 Ц 80те години изключва на 1ч и 30мин. , втората вълна от 80 Ц 90ти набор, изключват на 30мин., третата вълна от 90 Ц 2000 година изключват на 15мин., четвъртата вълна от 2000 до 2010 година изключват на 5 мин. ј петата вълна от 2000 са включени към ¬селената.

2.ћожем ли да разберем, че сме индиго без аура камера?  ак би ни помогнало подобно изследване?

јура камера е технологи€, ко€то ни помага да видим до къде сме стигнали духовно, както и има ли пробивни енергийни намеси и за сега единствени€т уред, с който може да се фотографира аурата. ≈стествено, че може да се вижда аурата, повечето индиго хора € виждат. “ук искам да по€сн€, че водене на децата на €сновидки и подобни измамници води само да замърс€ване на т€хната аура.

3.Ќаистина ли се води така наречената енергийна война?

ƒа, енергийната защита идва от енергийно нападение.

4.„есто се лутаме и питаме каква е миси€та ни на зем€та, може ли знанието за аурата да ни упъти?

ƒа, в софтуера има миси€та на всички типове личности. ѕървите три чакри са земни, след четвъртата чакра - осъзнаване на любовта започва духовното развитие. ¬ л€вата страна на снимката се показва миналото, а в д€сното Ц бъдещето, какво предстои. Ќад главата е духовни€ щит, краката са земното развитие, всеки цв€т означава нещо. јко падне духовни€ щит човек има болки в главата, сънува кошмари, това е пробив в седма чакра Ц духовната връзка. ћного магове се занимават с такива неща и взимат огромни парични суми, за да вред€т на добрите същества.

5. «ащо, кой иска да навреди на добрите същества?

јми не светлата сила, рептилитеЕ ¬реме е светлата страна да се обедини, т€ също има оръжи€ за защита.

6.ѕречи ли страхът на духовното развитие и как може да го изкореним?

ѕречи и то много, може да се замени с любовта Ц само това е път€т. —ветлата страна може да използва светли сфери, бели лъчи както и ултразвуков резонанс. ¬изуализира се и се изстрелва към противника.

7. ћожем ли да се лекуваме с познанието за чакрите?  ак ни помагат лекарствата?

ѕознанието за чакрите е за фините тела, то ни помага да разберем, че сме космически духове, да влезем в други измерени€. ј хапчетата са забранени, твърде много цапат аурата, истината е в придобидата космическа енерги€ и водата.

»нтервюто можете да прочете в 15 брой на списание AVAart, натиснете тук

ѕодарък "–ейки ≤ ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ѕќ–Џ„ ј Ќј  Ќ»√»

1. "ј”–ј“ј Ќј ЅЏЋ√ј–»я"- 17Ћ¬

2. "«јЅ–јЌ≈Ќј“ј »—“»Ќј"- 19Ћ¬

3. "«Ћј“Ќј  Ќ»√ј Ќј ¬—≈Ћ≈Ќј“ј „ј—“ I"- 21Ћ¬

÷≈Ќј Ќј “–»Ћќ√»я“ј - 57Ћ¬

≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ “”  ѕќ–Џ„ј…“≈

“–»Ћќ√»я“ј Ќј ѕќƒј–Џ„Ќј ÷≈Ќј 43Ћ¬!

“рилоги€ на ƒе€н  олев