Get Adobe Flash player

ћедиа

¬идове индиго

—ъюз на »ндиговите и –азпростран€ващите »стината за ”ниверсума —ъщности

‘ондаци€ —ириус 2018

 онтакти

јдрес:

гр. —офи€, ÷ентър, ¬ъзраждане

бул. —тефан —тамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. ѕиротска срещу ∆енски€ пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

“елефон: 0882 380 094

ƒе€н  олев - јура камераЌека да преживеем първо 11.11.2011 г., след това ще мислим за 2012-а", това предупреждава ƒе€н  олев, енергийни€т пазител и рейки мастер на Ѕългари€. ѕървото предизвикателство пред света е именно датата с тройното число 11. “ова е —едми€т ден от календара на майте и предполага, че на 20 дни ще се качва резонансът на «ем€та. ќт 6,7 херца за 8 години е станал 13,5. "„овешкото ухо чува на 20 херца, тоест остава ни съвсем малък диапазон да чуем какво казва «ем€та", това разказва  олев и не е оптимист, че ще чуем нещо хубаво.

ќцелели след епичните промени, които предсто€т, ще има, и това ще бъдат индиго представители -вълните от нови духовни хора с индигова на цв€т аура, които започват да се раждат през 70-те години на минали€ век.

ƒе€н заснема аурите на хората със сво€та единствена по рода си у нас аура камера. ѕредставители от съдебната система, прокуратурата, ћинистерски€ съвет са били при него. "»ндиговите хора са тук, за да промен€т познати€ ни св€т. –езултатите от камерата показват, че у нас са много, включително и във властта", разкри за –≈ѕ”ЅЋ» ј представител€т на първата вълна нови хора у нас.

—имптоми

¬ъртене, виене на св€т, шум в ушите - тези симптоми, от които страдат модерните хора, идват от енергийните атаки към ц€лата страна и от това, че се настройваме на висша честота преди големите промени, които ни предсто€т. "—еверни€т и южни€т магнитни полюси вече са се сменили. «атова и жените все повече са мъжкарани, а мъжете станаха гейове. ¬одеща вече е д€сната страна на мозъка, тази, отговар€ща за чувствата, емоциите, духа", казва още ƒе€н  олев.

„иповете

“ова, което чака всички нас, са чиповете, които ще бъдат имплантирани подкожно на всеки през 2012 г., предупреждава енергийни€т учител. "∆алко, че се обичахме и се бихме толкова много за «ем€та. Ќабиват ти чипа, без да те питат както е чипът с биометричните данни в личните карти в момента. “ози чип ще работи на 6,7 херца, тоест ще те върнат обратно на ниската честота, н€ма да можеш да се развиваш духовно. јз казах, че ще има чипове в личните карти още през 2008 г. и тогава никой не реагира. —ега това се прие тихомълком от Ќародното събрание и вече е факт", казва ƒе€н.

2012-а

»ма много варианти за съдбоносната година, в ко€то според календара на майте светът ще свърши. ¬сички, които н€мат хармони€ и любов, духовност и чистота, н€ма да могат да оцеле€т през този етап на грандиозни промени. ќчаква се да изчезне петата раса до един - "това са всички злобни, гадни същества, агресорите. “ези, които избиха животните, отс€коха дърветата... ќчаквам да си заминат от «ем€та и ще ги изпрат€ с огромно удоволствие", казва рейки мастерът.

Ќо в Ѕългари€ ще има оцелели индигови хора.

"“ова, което може да стане, е «ем€та да спре да се върти за три дни и ние да се паднем от тъмната страна", разказва ƒе€н и продължава. "—ега очакваме да се сбъднат предсказани€та на ¬анга - да се отрови мл€кото, водата и след това хората. Ќ€ма начин просто тези хора, които унищожават живота на «ем€та, да не си отидат.“р€бва обаче и ние другите хора да оцелеем, защото има и такъв вариант - да си заминем всички".

“рета световна война

—поред прогнозите на руски€ астролог ѕавел √лоба процъфт€ване очаква –уси€, крах се задава за јмерика, а за цели€ св€т - съдбоносни години, които ще определ€т по-нататъшната истори€ на човечеството.

Ќе се изключва избухването на трета световна война, в ко€то водеща сила ще са радикалните мюсюлмани. √лоба предрича, че ще се създаде ≈вразийски съюз, в който ще вл€зат почти всички републики от бивши€ ———–, почти всички от »зточни€ блок, дори √ърци€ и ћонголи€.

"“е просто умират" - е прогнозата за —јў, причината ще е свързана с 44-и€ президент ("черен човек") и най-тежката криза, ко€то ще доведе до упадък и пълен крах.

—поред  олев изчезването на пчелите, ангелските създани€, е необратим и показателен процес. "“ака е, защото те н€ма да работ€т на хората така, както те ги експлоатират. ѕчелите не зна€т, че тр€бва да спрат да работ€т - посто€нно прав€т мед, защото хората не престават да го прибират. ћного положителни сьздани€ са, част от екосистемата ни, но заради тази експлоатаци€ се преместиха в четириизмер-ното паралелно пространство", разказва ƒе€н.

»збрани€т народ

Ѕългарите са избран народ. ƒе€н  олев разказва, че има много нови данни, които показват, че јтила е бил българин с неговата многомилионна държава. —лед което обаче, "лека-полека, идват и комун€гите и всичко се претоп€ва. Ќие сме остатъкът от ¬елика Ѕългари€ с огромно население

от повече от 100 млн. и сме владели всичко от р. ¬олга насам плюс “урци€", по€сн€ва той.

≈вреите са най-големите ни врагове.  ато ƒавид и √олиат сме - "едните имат пари, полици€, власт, всичко - ц€лата «ем€, ние имаме само способности. «атова казвам, че колкото по-бързо обуча хората, толкова по-бързо ще се научим да се отбран€ваме от атаките", казва той.

ќт 20 години той изгражда мер-када от енергийни полета, които образуват щит над страната срещу такива атаки. ÷ентрални€т лъч е в јприлци, там го паз€т Ћовеч, “ро€н,  арлово и —опот.

ѕодарък "–ейки ≤ ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ѕќ–Џ„ ј Ќј  Ќ»√»

1. "ј”–ј“ј Ќј ЅЏЋ√ј–»я"- 17Ћ¬

2. "«јЅ–јЌ≈Ќј“ј »—“»Ќј"- 19Ћ¬

3. "«Ћј“Ќј  Ќ»√ј Ќј ¬—≈Ћ≈Ќј“ј „ј—“ I"- 21Ћ¬

÷≈Ќј Ќј “–»Ћќ√»я“ј - 57Ћ¬

≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ “”  ѕќ–Џ„ј…“≈

“–»Ћќ√»я“ј Ќј ѕќƒј–Џ„Ќј ÷≈Ќј 43Ћ¬!

“рилоги€ на ƒе€н  олев