Get Adobe Flash player

ћедиа

¬идове индиго

—ъюз на »ндиговите и –азпростран€ващите »стината за ”ниверсума —ъщности

‘ондаци€ —ириус 2018

 онтакти

јдрес:

гр. —офи€, ÷ентър, ¬ъзраждане

бул. —тефан —тамболов 32, ет. 1.

(пресечка на ул. ѕиротска срещу ∆енски€ пазар)

adres centar.png - 215.82 Kb

“елефон: 0882 380 094

≈ли √игова е дете индиго, което об€сн€ва буйни€ й характер и вечна непримиримост, признава самата т€

≈ли √игова е дете индиго.  расивата водеща принадлежи към шестата раса, показа аура камерата в телевизионно предаване. ÷ветът на аурата на ≈ли е индиго, което об€сн€ва буйни€ й характер и вечна непримиримост, признава самата т€. ѕоловинката на ѕетко ƒимитров категорично отрича брака и дори отказва да говори за сватба. »ндиговата й аура об€сн€ва страха й от брачните окови.

Ѕлизки на ≈ли √игова винаги са се чудили защо е толкова чувствителна, когато € попитат н€ма ли да жен€т с ѕетко. ‘акт е, че децата индиго са точно такива. “е не признават традиционните закостенели устои и предпочитат да си изграждат свои собствени ценности.

ƒецата индиго са много чувствителни към околните и заобикал€щи€ ги св€т, но в същото време изключително държат на лични€ си живот и това той да е неприкосновен.

»менно затова ≈ли се страхува от брака Ц т€ не може да се примири със задължени€та и обвързаностите на законовите отношени€.

¬одещи€т јндрей јрнаудов също се см€та за дете индиго.  акто ћамита.бг писа, ќпосума принадлежи към шестата раса заедно с телевизионната му половинка »ван. Ќеслучайно бракът на јндрей със сръбкин€та не издържа дълго. ƒецата индиго като ≈ли и јндрей трудно се примир€ват с брачните окови.

ѕодарък "–ейки ≤ ниво"

за всички процедури над 499 лв.

ѕќ–Џ„ ј Ќј  Ќ»√»

1. "ј”–ј“ј Ќј ЅЏЋ√ј–»я"- 17Ћ¬

2. "«јЅ–јЌ≈Ќј“ј »—“»Ќј"- 19Ћ¬

3. "«Ћј“Ќј  Ќ»√ј Ќј ¬—≈Ћ≈Ќј“ј „ј—“ I"- 21Ћ¬

÷≈Ќј Ќј “–»Ћќ√»я“ј - 57Ћ¬

≈ƒ»Ќ—“¬≈Ќќ “”  ѕќ–Џ„ј…“≈

“–»Ћќ√»я“ј Ќј ѕќƒј–Џ„Ќј ÷≈Ќј 43Ћ¬!

“рилоги€ на ƒе€н  олев